RegisztrációBejelentkezésAz oldalról

Tanulási célú, interaktív művészeti alkalmazásfejlesztés

Az alábbi honlapot a SZÁMALK-Szalézi Szakközépiskola diákjai hozták létre a NTP-SZTG- 15-0004 pályázat keretében. A tehetségműhely fő célja egy tanulási célú interaktív WEB-es alkalmazás létrehozása, mely bibliai történeteket mutat be képzőművészeti alkotásokon keresztül.

A honlap tartalmának kialakítása során szempont volt, hogy középiskolák diákjai hatékonyan használhassák majd iskolai tanulmányaik során.

A projekt az alábbi 12 témakörben témakörönként 6-10 műalkotást (lecke) dolgoz fel. Valamint minden témakörhöz tartozik egy tudásfelmérő teszt is.

A témakörök:

A munka során 5 különböző szakmában tanuló fiatal dolgozott együtt. A munka során a projektben résztvevő diákjaink fejlesztették szakmai tudásukat, valamint meg kellett tanulniuk csoportmunkában együttműködni, a tevékenység célja a közösen létrehozott produktum, és tétje az együttes alkotás minősége.

A munka során 5 különböző szakmában tanuló fiatal szakmai tudása gazdagodott mind a kultúr-, és vallástörténet, programozás, grafikai tervezés, adatbázis létrehozás, WEB fejlesztés, mind a projektmunkában megvalósított fejlesztési munka gyakorlása során.

A projektet támogatta:

Nemzeti Tehetség Program, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Támogatáskezelő.

Nemzeti Tehetség Program Logó Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Logó Emberi Erőforrások Minisztériuma Logó

Elérhetőségek

Telefon: +36 1 883 3655
Cím: 1119 Budapest, Fejér Lipót utca 70.
E-mail: info@szamalk.hu
Fax: +36 1 203 0318
Írj nekünk

Nemzeti Tehetség Program Emberi Erőforrások Minisztérium Emberi Erőforrás Támogatáskezelő